Uncategorized

Hravá kaviareň a bistro

Vitajte v INSPIRO, v kaviarni s bistrom kam smiete aj s deťmi. Vitajte v prostredí priateľskom aj k tým najmenším loptošom s pestrou ponukou nápojov a jedál aj pre veľkých hladošov.  Vitajte na mieste s domácou a pohodovou atmosférou, na mieste kde nič pre zábavu a rodinné pohodlie nechýba. 
Ponuku kaviarne zdobí okrem kvalitnej kávy a čokolády aj čerstvý sortiment ovocných limonád, široká ponuka zákuskov a sladkého pečiva. A preto, že sa od nás ťažko odchádza zostaňte na dobrú domácu polievku, palacinky, či hamburger, ochutnajte ponuku šalátov, cestovín, alebo quesadillas. 
Nech už si u nás pochutíte na čomkoľvek, vedzte, že to pre vás vždy pripravujeme z tých najkvalitnejších a najčerstvejších surovín, že to pripravujeme s láskou a na objednávku a preto sa oplatí občas počkať. Veríme, že posedenie u nás vašim deťom spríjemní zábavný areál k dispozícii každý deň 9-21hod, pre hostí kaviarne zdarma. Deti tu nájdu detský kútik s hračkami, zábavný labyrint so šmykľavkou, veľkým bazénom guličiek a s trampolínou a úžasnú interaktívnu digitálnu stenu Multiball, ale aj nové ihrisko s lezeckou stenou pre deti od 8 rokov. 

Vzhľadom k tomu, že Vaša konzumácia v kaviarni je jediným príjmom, vďaka ktorému služby areálu prevádzkujeme, ďakujeme, že do parku svoj vlastný proviant nenosíte. Ponuka kaviarne je široká a zohľadňuje potreby aj tých Vašich najmenších. Máte špecifické požiadavky na alergény v potravinách? Neváhajte sa spýtať obsluhy, čo máme dnes pre Vás. 🙂

NÁPOJOVÝ A JEDÁLNY LÍSTOK

AREÁL
Príďte na výlet do Inspiro. V kaviarni doslova zapadnete do vankúšov, vnútri či vonku na terase, aj v parku si pochutnáte na čerstvých pestrých pochúťkach. Ak prídete aj s deťmi zamestná ich široká ponuka zábavy v podobe detského kútika, ihrísk indoor aj outdoor. Vstupné u nás neplatíte, čas vás netlačí a otvorení sme denne 9-21hod.

Prečo si hovoríme hravá kaviareň, alebo zábavný areál? Okrem detských kútikov pre najmenších, guličkového bazénu, či krásneho detského ihriska vonku v parku, nájdete u nás aj

SPOLOČENSKÉ OBČERSTVENIE, alebo EVENT CATERING
V areáli parku oddychu je možné a veľmi vítané usporiadať akékoľvek spoločenské podujatie s kapacitou do 250 osôb. Pre tento účel vieme pripraviť rôzne formy občerstvenia, party foodu prispôsobené požiadavkám zadávateľa, či už sa jedná o väčší spoločenský event ako napríklad svadba, ples, či firemné podujatie, alebo niečo menšie v podobe rodinnej oslavy, alebo bujarej detskej party. Ak hľadáte pestrý catering k Vám domov, radi poslúžime tiež. Pozrite si našu ponuku.

Ak ste klikli na obrázok, možno Vás to presmerovalo k detailom, ktoré hľadáte. Ak ste niečo nenašli, pokojne sa na nás obráťte priamo v Inspiro, alebo mailom inspiro@parkoddychu.sk, alebo telefonicky (aj Whatsapp) na čísle 0905 203 284.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

/park_oddychu_inspiro