Uncategorized

Oslava

Blíži sa veľký deň Vášho juniora? Má kopec priateľov, s ktorými chce zdieľať svoj veľký deň? Skúsili ste prípravu oslavy na vlastnej koži vo vlastnej obývačke, či na záhrade?
Tak už asi viete, že starosti s tým radšej prenecháte niekomu inému a Vy si to jednoducho prídete s priateľmi užiť, však?
Oslavám nielen detí sa venujeme už pár rôčkov a preto nám bude cťou a potešením, ak budeme môcť oslavovať s Vami.

Oslavovať môžete v interiéri popri bežnom živote kaviarne, ale aj v uzavretej spoločnosti.

O bezpečnú zábavu detí sa môže postarať tím profesionálov, alebo to zvládnete sami za pomoci pestrého hravého prostredia v parku.
Pri väčšom počte detí (5+) je potrebné myslieť na ich bezpečnú zábavu a koordinovaný program a preto sme nadviazali spoľahlivú spoluprácu s tímom agentúry FAJNOVO. S ľudmi z rozprávkového aj akčného sveta plného zábavy veríme, že pre vás v areáli INSPIRO pripravíme skvelý zážitok.

Na deti čaká vyzdobená miestnosť s občerstvením, ostrieľaní animátori a ich ihrisko nekonečných možností, ktoré dokonale prispôsobia oslávencom.  
Disco, Olympiáda, Karneval, Honba za pokladom, či kreatívne dielne. To všetko áno, ale čo keď si doprajete viac? 
Skúste novinky!! Virtuálna realita, nerf games, trblietavé tattoo, origami, vedecké pokusy, modelovanie balónov, piňata, či hlavolami. Párty so Šašom, maskotmi, či bublinami všetkých veľkostí, alebo montessori herničky? Žiadny problém, pokojne aj FOTO kútik!! 🙂 Jedným klikom na obrázok sa dozviete, čo potrebujete vedieť o ponuke animačného programu. Kontakt Martin Kubov 0905916501.

Je tiež možné využiť vlastného dodávateľa tejto služby, alebo sa môžeme pokúsiť osloviť iných dodávateľov podľa Vášho zadania.
Pre účely animácie detí sa využívajú multi-účelové sály, resp. exteriér,  tu účtujeme prenájom zariadenia a technické zabezpečenie, tj. poplatok 25€/hodina.
Namieste môžu deti využiť okrem ihrísk dnu i vonku aj interaktívnu digitálnu zábavnú stenu MULTIBALL. Obrovská herná konzola, pri ktorej sa poriadne rozhýbu.

PARTY MIESTO 
Posedenie vieme zabezpečiť v kaviarni, alebo v uzatvorenej miestnosti, prípadne účastníkov oslavy rozdeliť na dospelých a deti pod dozorom animátora. Prosím, pozrite si našu PONUKU SPOLOČENSKÉHO OBČERSTVENIA , ktorou je možné občerstviť deti i dospelých spolu, ale aj obe skupiny zvlášť. Operatívne je možné čerpať aj namieste priamo z nášho nápojového a jedálneho lístka v KAVIARNI.
Pre rezervácie v kaviarni (na cca 2-3 hodiny) je stanovený orientačný konzum 15€ dospelá osoba, 8€ dieťa nad 4 roky. Nad tento rámec je možné priniesť si vlastnú tortu. Poskytneme Vám k nej potrebný servis. V kaviarni však vždy nájdete širokú ponuku dezertov.

VÝZDOBA
Ak by ste si želali priestor vyzdobiť, môžete sami, ak to potrebujete zabezpečiť od nás, máme k dispozícii základ (balóny, rozety, girlanda), inštalácia v cene 30€. Môžeme ladiť do Vami zvolených farieb. 

Každá oslava má svoje špecifiká, a preto u nás nenájdete žiadny párty balíček. Možno budú oslavovať nielen deti, ale aj dospelí.  A možno máte predstavu o veľkej párty s nafukovacími atrakciami….
Dovoľte nám ušiť vám oslavu na mieru. Rezervujte si svoj termín mailom na adrese inspiro@parkoddychu.sk, uveďte svoje požiadavky a počet zúčastnených hostí deti/dospelí. Ďakujeme za Váš čas.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

/park_oddychu_inspiro