Uncategorized

Ihriská a detské kútiky

Vitajte v INSPIRO, v pohodovom rodinnom areály kam rozhodne chcete prísť aj s deťmi. Vitajte na mieste s domácou a pohodovou atmosférou, na mieste kde nič pre zábavu a rodinné pohodlie nechýba.  Veríme, že posedenie u nás vašim deťom spríjemní zábavný areál k dispozícii každý deň 9-21hod. Detské kútiky a ihriská sú pre hostí kaviarne zdarma! Áno, čítate dobre, deti sa u nás bavia neobmedzene a zdarma. Veríme, že ich zábavu, vy rodičia, vykúpite konzumáciou v kaviarni a bistre. A že v ponuke máme samé dobroty zistíte veľmi rýchlo. 🙂

Inspiro park oddychu je areál pretkaný zábavnými prvkami pre deti. Nech už sa s nimi pohybujete kdekoľvek, zo všetkých kútov na nich žmurká príležitosť dobre sa zabaviť. 🙂

Deti od 1-12 rokov u nás nájdu útočisko v každom počasí, detský kútik s hračkami, zábavný labyrint so šmykľavkou, veľkým bazénom guličiek a s trampolínou a úžasnú interaktívnu digitálnu mega vychytávku Multiball, ale aj nové ihrisko s lezeckou stenou pre deti od 8 rokov a obrovský park ihrísk v exteriéri.

Prajeme príjemnú zábavu, priatelia.

A všimnite si aj ponuku pravidelných aktivít u nás, pre deti aj dospelých v každom veku. Trénujeme, vzdelávame sa aj tvoríme.

Alebo spolu zorganizujme podujatie, oslavu, seminár, disco. Čokoľvek. Radi plníme areál zmysluplnými projektami a životom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

/park_oddychu_inspiro